PROJEKTOJME ZGJIDHJEN E PERBASHKET

Teknosald Vjen sh.p.k eshte nje shoqeri qe operon ne tregun shqiptar qe ne vitin 2007, ne fushen e tregtimit te materialeve te ndryshme te saldimit dhe makinerive industriale te te gjitha llojeve. Ne tregtojme pjese plazme, aparat saldimi TIG, MIG, me hark te zhytur, te gjitha llojet e materialeve te konsumit si edhe te gjitha llojet e makinerive industriale. Gjithashtu jemi distributor ekskluziv per Shqiperine te Lincoln Electric dhe Harris, te cilet jane lider ne tregjet boterore persa i perket materialeve dhe makinerive te prerjes, saldimit me lazer e oksigjen.
Gama jone e produkteve ploteson nevojat tuaja per cilesi dhe cmim te konkurueshem. Risia e ketij viti qe po leme pas eshte edhe bashkepunimi me Michelangelo Scuola di Saldatura, nje nga shkollat me ekselente ne Itali per ofrimin e kurseve certifikuese, formimin e saldatoreve te rinje dhe specilizimin e profesionisteve me Standartet e Bashkimit Europian UNI EN ISO 9606.

Makineri perpunimi metali

Makineri te reja dhe te perdorura te gjenerates se fundit per cdo proces pune dhe per te plotesuar maksimalisht nevojat e biznesit tuaj.

Gjeneratore saldimi dhe prerje

Gjeneratore te cilesise se larte per te gjithe llojet e saldimit ose prerjes. Eficence teknike, rezultate maksimale me kosto minimale.

Materiale konsumi

Produkte cilesore dhe te certifikuara me standarte Europiane, për të përmbushur kërkesat teknike dhe estetike gjate zhvilimit te punes

Pjese kembimi

Larmitet i pjeseve te kembimit per te kompletuar aparatet tuaj te saldimit ne teresi me aksesore si edhe makinerite e ndryshme

Makineri perpunimi metali

Makineri te reja dhe te perdorura te gjenerates se fundit per cdo proces pune dhe per te plotesuar maksimalisht nevojat e biznesit tuaj.

Lexo me shume

Gjeneratore te cilesise se larte per te gjithe llojet e saldimit ose prerjes. Eficence teknike, rezultate maksimale me kosto minimale.

Lexo me shume

Materiale konsumi

Produkte cilesore dhe te certifikuara me standarte Europiane, për të përmbushur kërkesat teknike dhe estetike gjate zhvilimit te punes

Lexo me shume

Pjese kembimi

Larmitet i pjeseve te kembimit per te kompletuar aparatet tuaj te saldimit ne teresi me aksesore si edhe makinerite e ndryshme

Lexo me shume

ÇERTIFIKIME DHE FORMIME PROFESIONALE

Ofrojme kualifikime te saldatoreve, trajnime per nxenes te rinj dhe specializim per profesionistet. Njohje te profesionit te saldatorit ne mbare boten.

PËRSE NE?

null

Analizojme kerkesen tuaj

null

Planifikiojme zgjidhjen e duhur

null

Ofrojme cilesi dhe garanci

null