Kompania jone ofron asistence teknike per riparimin e makinerive te ndryshme. Ky lloj sherbimi mundesohet prej teknikeve te huaj ose shqiptare, gjithmone te gatshem per t’u perballur me cfardo lloj problemi ose ndihme qe klientet tane mund te kene nevoje.
Riparimi i makinerive eshte nje proces i nderlikuar i cili kerkon profesionalizem dhe nje game te gjere produktesh kembimi. Keto te fundit na bejne lider ne ofrimin e nje sherbimi te shpejte dhe te garantuar. Per te gjitha makinerite te cilat ne tregtojme ofrojme instalimin dhe montimin nga teknike te specializuar te fushes. Ne raste te vecanta eshte i parashikuar edhe trajnimi i personelit mbi perdorimin e makinerise si edhe kurs software.
Na telefononi menjehere ne menyre qe tekniket tane te bejne te mundur riparimin ose nderrimin e pjeseve te kembimit, te makinerise tuaj duke u bazuar ne gamen e gjere te produkteve.