Kompania

Të kualifikuar dhe me përvojë
“TEKNOSALD-VJEN” të imponohet menjëherë si një nga “Realitetet më të rëndësishme” për tregtimin e materialeve të ndryshme të saldimit dhe prerjes, për disponimin e makinerive metalprerëse si edhe për asistencen teknike. Në sajë të kompetencës dhe iniciativës së themeluesve të saj në disa vite kompania ka filluar bashkëpunime të frytshme me prodhuesit më të rëndësishëm botërorë, siç mund te përmendim Lincoln Electric, Harris, Vimercati etj.

Stafi i Teknosald-Vjen sot përbëhet nga personel  teknik-komercial i huaj dhe shqiptar, të cilët me përvojën që kanë përmbushin kërkesat e klientëve në një kohë të shkurtër.

Bashkëpunimi me Lincoln Electric

Rezultati më i arrirë i punës së mirë të bërë nga kompania jonë gjatë këtyre viteve është padyshim bashkëpunimi i vazhdueshem me kompanine Lincoln Electric, një udhëheqës botëror në industrinë e saldimit.