PROJEKTOJMË ZGJIDHJEN E PËRBASHKËT

Teknosald Vjen sh.p.k është një shoqëri që operon në tregun shqiptar që në vitin 2007, në fushën e tregtimit të materialeve të ndryshme të saldimit dhe makinerive industriale të të gjitha llojeve. Ne tregtojmë pjesë plazme, aparat saldimi TIG, MIG, me hark të zhytur, të gjitha llojet e materialeve të konsumit si edhe të gjitha llojet e makinerive industriale. Gjithashtu jemi distributor ekskluziv për Shqipërinë të Lincoln Electric dhe Harris, të cilët janë lider në tregjet botërore përsa i përket materialeve dhe makinerive të prerjes, saldimit me lazer e oksigjen.
Gama jonë e produkteve plotëson nevojat tuaja për cilësi dhe çmim të konkurueshëm. Risia e këtij viti që po lëmë pas është edhe bashkëpunimi me Michelangelo Scuola di Saldatura, nje nga shkollat më ekselente ne Itali për ofrimin e kurseve certifikuese, formimin e saldatorëve të rinj dhe specializimin e profesionistëve me Standartet e Bashkimit Europian UNI EN ISO 9606.

Makineri përpunimi metali

Makineri të reja dhe të përdorura të gjeneratës së fundit për çdo proces pune dhe për të plotësuar maksimalisht nevojat e biznesit tuaj.

Gjeneratorë multiproces

Gjeneratorë të cilësisë së lartë për të gjithë llojet e saldimit ose prerjes. Eficencë teknike, rezultate maksimale me kosto minimale.

Materiale konsumi

Produkte cilësore dhe të certifikuara me standarte Europiane, për të përmbushur kërkesat teknike dhe estetike gjatë zhvilimit të punës.

Pjesë këmbimi

Larmitet i pjësëve të këmbimit për të kompletuar aparatet tuaj të saldimit në tërësi me aksesorë si edhe makineritë e ndryshme.

Makineri përpunimi metali

Makineri të reja dhe të përdorura të gjeneratës së fundit për çdo proces pune dhe për të plotësuar maksimalisht nevojat e biznesit tuaj.

Lexo më shumë

Gjeneratorë të cilësisë së lartë për të gjithë llojet e saldimit ose prerjes. Eficencë teknike, rezultate maksimale me kosto minimale.

Lexo më shumë

Materiale konsumi

Produkte cilësore dhe të certifikuara me standarte Europiane, për të përmbushur kërkesat teknike dhe estetike gjatë zhvilimit të punës.

Lexo më shumë

Pjesë këmbimi

Larmitet i pjësëve të këmbimit për të kompletuar aparatet tuaj të saldimit në tërësi me aksesorë si edhe makineritë e ndryshme.

Lexo më shumë

CERTIFIKIME DHE FORMIME PROFESIONALE

Ofrojmë kualifikime të saldatorëve, trajnime për nxënës të rinj dhe specializim për profesionistet. Njohje të profesionit të saldatorit në mbarë botën.

PËRSE NE?

null

Analizojmë kërkesën tuaj

null

Planifikiojme zgjidhjen e duhur

null

Ofrojme cilesi dhe garanci

null